Leshotel

Puerto Vallarta, Mexiko: Malebné městečko na pobřeží Tichého oceánu

block

Puerto Vallarta je malebné město ležící na pobřeží Tichého oceánu v Mexiku. Tento koloritní kousek nedotčené přírody láká každoročně tisíce turistů z celého světa.

Město se pyšní krásnými plážemi, úchvatnou koloniální architekturou a pestrou nabídkou tradičních místních delikates. Turisté zde mohou vyzkoušet nejen tradiční mexickou kuchyni, ale i různorodé vodní sporty jako šnorchlování, potápění nebo surfování.

Večery v Puerto Vallarta jsou plné života a zábavy. Místní bary a restaurace nabízejí autentické mexické večery s tancem, hudbou a tradičními koktejly. Pro milovníky nočního života je tu bohatá nabídka klubů a diskoték, kde můžete tančit do časných ranních hodin.

Pro milovníky kultury a umění je tu také dostatek možností k návštěvě muzeí, galerií a divadel, kde si mohou užít nejrůznější kulturní akce a výstavy.

Pro ty, kteří touží po dobrodružství, je tu mnoho možností k objevování nedalekých přírodních rezervací, sopky nebo malebných koloniálních městeček v okolí.

Pro milovníky relaxace a wellnessu je tu pak bohatá nabídka luxusních hotelů a lázeňských středisek, kde si mohou dopřát přepychové procedury a odpočinek na písečných plážích s výhledem na oceán.

V Puerto Vallarta se spojuje krása přírody, bohatá kultura a tradiční mexická pohostinnost. Pro turisty, kteří touží po exotickém dobrodružství a relaxaci u moře, je to ideální destinace k odpočinku a zážitkům.