Leshotel

Zenith Heights Hotel: Peak City

block
Obrázek odlostajy

Hotel Zenith Heights se nachází v srdci Peak City, jednoho z nejrušnějších turistických destinací v České republice. Svým moderním designem, prvotřídním servisem a vynikající polohou nabízí hostům nezapomenutelný pobyt.

Zde si mohou turisté vychutnat luxusní ubytování s výhledem na malebné okolí, relaxovat v wellness centru s bazénem a saunou nebo ochutnat lahodné pokrmy v hotelové restauraci. Zenith Heights Hotel má také konferenční prostory pro pořádání firemních akcí či společenských událostí.

Peak City láká turisty pestrou nabídkou památek, muzeí, butiků, restaurací a nočních klubů. Při procházce historickým centrem města můžete objevit malebné uličky, náměstí a kopce s úchvatnými výhledy. Pro milovníky sportu a rekreačních aktivit je k dispozici golf, tenis, cyklistika či pěší túry po okolních horách.

Zenith Heights Hotel: Peak City je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, pohodlí a krásného prostředí. Přijeďte si užít nezapomenutelnou dovolenou v jednom z nejlepších hotelů v Peak City!

Sponsored by: RIU Palace Maldivas - All Inclusive reviews