Leshotel

Starlight Haven Resort: Dream Reality

block
Obrázek odTheme Park Mom

Starlight Haven Resort je jedním z nejžádanějších a nejluxusnějších rekreačních středisek ve střední Evropě. Místo, kde se realita setkává s vašimi nejdivočejšími sny a přáními.

Hotel samotný se nachází na malebné pláži se bílým pískem a tyrkysově modrou vodou. Každý pokoj je zařízen v moderním stylu s výhledem na moře nebo do zahrady plné exotických květin a palmových stromů.

Pro milovníky adrenalinových zážitků zde nechybí žádná atrakce. Můžete si vyzkoušet šnorchlování, potápění, surfování nebo si zajet na odvážných jízdách na vodním skútru.

Pokud máte raději klidnější dovolenou, můžete relaxovat u bazénu nebo se nechat hýčkat v luxusním lázních a wellness centru, kde si můžete dopřát masáže, saunování nebo kosmetické procedury.

V hotelových restauracích si můžete vychutnat nejen tradiční českou kuchyni, ale i speciality z celého světa připravené špičkovými šéfkuchaři.

Starlight Haven Resort je místem, kde se vaše sny mohou stát skutečností. Zarezervujte si svůj pobyt a zažijte nezapomenutelnou dovolenou plnou luxusu, relaxace a dobrodružství.

Sponsored by: Gravity Hotel & Aqua Park Sahl Hasheesh - Families and couples only reviews