Leshotel

Hainan, Čína: tropický ráj a odpočinek na jednom z největších ostrovů světa

block
Obrázek odDennis Wong

Ostrov Hainan se nachází v jižní části Číny a je známý svou bohatou tropickou vegetací, krásnými plážemi a teplým klimatem po celý rok. Milovníci slunce a moře sem míří za ideálními podmínkami pro dovolenou.

Turisté mohou na ostrově Hainan navštívit mnoho zajímavých míst, jako jsou luxusní letoviska, exotické zahrady, chrámy, památky a trhy s místními specialitami. Největším lákadlem ostrova je pravděpodobně známý tropický prales Wanquan River Rainforest, kde si návštěvníci mohou vychutnat nádhernou přírodu a pestrost fauny a flóry.

Kromě turistických atrakcí nabízí Hainan také širokou škálu aktivit pro aktivní dovolenou, jako jsou potápění, surfování, golfové hřiště a horská kola. Pro milovníky wellness je k dispozici mnoho lázní a wellness center, kde si mohou návštěvníci dopřát relaxační procedury a masáže.

Ostrov Hainan je ideální destinací pro ty, kteří hledají kombinaci relaxace a dobrodružství. S bohatou nabídkou aktivity a krásné přírody uspokojí potřeby každého cestovatele, který touží po exotické dovolené v tropickém ráji.

Sponsored by: Regalia Gold Hotel reviews